Beställt!!

Japp i dag beställde vi barnvagn eller jag gjorde men ja och Fredrik kikade här om kvällen så vi var överens :) så snart är vi några 1000-lappar fattigare, men tror de kommer bli kalas bra..
De är ju inte bara att skaffa barn det är mycket som skall inhandlas men det är underbart och vi längtar så mycket..
Har nu plockat och dolat i lyan här på Norrstrand men stor städningen tar jag på fredag efter jobbet, innan det blir att åka till Victor med familj som fyller hela 3år och herregud vad åren går fort, de va inte längesen som jag var med på min systers förlossning när denna underbara grabb föddes, mosters stora prins de..
Men nu burrar ja ner mig i soffan och kollar på tv, imorgon blir det en dag på kontoret 8-15 med Söta Hanna då jag skall lära henne allt ja gör då hon tar över efter mig när jag går hem och är mamma :) efter det blir det frissan och frågan är blond eller brun?? Efter det blir det en kvällsmys fika med min barndoms vän Sofia som jag inte träffat på väldigt länge..

Ha de bäst!!
Puss


Tack för tipset!!

Tack för tipset söta Therese, Ikea hade ett erbjudande då man köpte en madrass Vyssa sköna till en spjälsäng för 399kr så fick men Hensvik spjälsäng gratis och det roliga va ju att det var den vi tänkt köpa så nu är den inhandlad :) och allt detta tack vare att det i går föddes en liten prinsessa, man får väll tacka Victoria och Daniel hihi...
Sitter nu och har fredags mys här i lyan på Norrstrand lugnt och skönt, somnar nog rätt tidigt i dag då jag är jätte trött, imorgon blir det jobb 9-18 :)
Ha de bäst!!
Puss


3 månader!

Ja nu är det tre månader på datumet då det sägs att det lilla "vilda" barn skall födas som växer som bara den i mig, det är verkligen full fart här inne mellan halv nio och framåt halv tolv på kvällen, men det är en underbar känsla, här om dagen såg jag på magen när det sparkades såå häftigt :)
Längtar!!!
Puss


Vikit!!

Har vikit i ordning bäbisens kläder, trodde inte jag skulle köpa så mycket men som ja ser nu så räcker det gott och väl hihi jaja ni vet väl att man blir helt salig när man ser alla små kläder =)
Nu är det säng, skötbord, barnvagn med tillbehör som skall införskaffas bara!
Hoppas ni har en bra måndag, själv pysslar jag för fullt med tvätt, disk ja hushålls sysslor helt enkelt!!
Puss på er!!


Present och blombord!!

Vilken underbar helg, har blivit firad av mina nära och kära..
Här är alla presenter och alla underbart doftande blommor!!


Mindre än 100 dagar!!

Ja nu är det mindre än 100 dagar kvar tills våran lilla bäbis kommer (förhoppningsvis) =) är såå lycklig och det skall bli så spännande!!
Blir att beställa barnvagn med tillbehör snart för nu rullar ju bara veckorna fram i en väldig fart :) får se vad det blir, men har en favorit iallafall..
Längtar såå mycket!!
Är en stor dag på lördag då jag blir hela 30år, det blir då att fira med min och Fredriks familj med god mat och tårta på wärdshuset ska bli såå mysigt och trevligt, sen blir det hockey och melodifestivalen med min familj..
På söndag kommer några av mina släktingar och vänner på en bit mat och fika..
Men nu ska jag mysa ner mig i soffan efter ett varmt bad!!
Puss


Myser!!

Sitter och myser i Jennies lya som jag lånar/passar när hon är i Sälen och jobbar :) Hade köpt lite gotta för att titta på hockeyn men det funkade inte så nu blir det att kolla lite annat på tv.. Imorgon jobbar ja till fyra sen blir det att åka hemåt <3


Mannen i mitt liv!!


Dags för sko inköp :)

Funderar på dessa skor :)
Ett par fräscha Lunarglide och ett par nya converse marinblåa denna gång..


Har en sambo till linslus!!

Hamnade i Nwt efter gårdagens match mot Färjestad!!


Hockey grabbarna!!

Nöjda och glada efter kvällens match mot Färjestad!!


Mina två älsklingar!!


Lättad!!

Var i dag på Näl och gjorde ultraljud för att kolla så livmodertappen var som den skulle och det var den så nu är jag väldigt lättad :) och så fick jag se det lilla livet och det var full fart som vanligt och allt såg jätte bra ut, fick med mig två bilder hem så här kommer ett på ansiktet :)
Ha de bäst, nu ska jag börja packa väskan inför några dagar i Karlstad!!
Puss puss


Måndag!!

Ledig i dag, vaknade 07 i morse av att lilla Sigge vill ut, men vi låg och drog oss till 07.30 sen var det bara att klä sig varmt och ta en uppfriskande morgonpromenad i kylan :)
Sen blev det en smarig frukost och efter det pysslade ja ihop inbjudningskorten till våra familjer :) kalas på g!!
Har även tvättat två maskiner med tvätt och nu skall den sista snart hängas, så har jag även bäddat rent i sängen så inatt sover vi nog gott..
Men nu sitter jag och njute av en lunch fika :) så lunchen får vänta någon timma..
Ha de gott!!
Puss


Victors favorit!

Det var Fredriks som gällde i helgen när Mamma, Pappa och Victor var på besök!