Du gör..

mig så lycklig o glad mår så bra av att ha dig i min närhet..

Puss puss sötis..


Spökhuset...

Igår så tog Fredrik med mig till ett spökhus, o de var verkligen kusligt, hade en liten klump i magen när vi gick omkring där, men de var så mysigt o gå där i skogen o lyssna på fåglarna som kvittrade o med grabben man gillar såå mycket..ler.. Sedan tog vi en sväng till Sandbryggan som de kallades var bara massa sand, jätte fin utsikt ut över vattnet, perfekt ställe o ta med sig några goa vänner o grilla, de får vi se till o göra nån gång.. Sen åkte vi hem, då gade petta messat o fråga om vi ville käka me han o linis o klart vi ville de, blev pizza söndagen till ära, o så blev de en rulle =)  o efter de så spelade vi poker me marker o guuud va skoj de är hihi, ja vann en gång o fredrik en, så de är något ja fastnat för vill ja lova, kommer nog spela en massa gånger till hihi..
Lite kort från i går kommer här...En riktigt fin höstdag =)
Inorgon är ja ledig, eller ja i allafall från Stadium ska ha H i morgon men d eär ju bara roligt de hihi, vi ska i väg o rida sen ska vi nog ta o baka lite tänkte göra muffis i morgon så blir de nog tacopaj till middag, sen så ska vi till papi o mami o kolla på hockey FBK-Frölunda blir de då, skoj ska de bli...

Nu ska ja ta o lägga mig o sussa, är lite frusen av mig, har tänt lite ljus här i sovrummet så ja ska få upp värmen lite....
Ha de gött!!
Höres!!
Puss puss♥

Helg..

Ja nu vid lunchtid så är det äntligen helg, gud va skönt o få komma till Fredrik, ska bli myspys de...
I kväll ska vi nog käka tacos o kolla på idol med världens underbaraste vänner jo Linis o Petta kanske blir nån film oxå de vet man aldrig, om man inte får viljan igenom så ja får lära mig o spela poker..ler.
På lördag åker vi till Trollhättan för o kolla på fotboll de möter ju laget från Karlstad ska bli skoj, ska heja lite på Therese pojke oxå ;) Sen ska vi åka o hälsa på Fredriks kompis Hans me flickvän Jeanette ska bli skoj o träffa dom...

Men nu ska ja ta o åka till jobbet o jobba ynka 3 timmar, men så är de ibland..ler..

Är så lycklig♥

Puss puss på er!!!


Snabbt..

Snabbt inlägg får de bli, sorry att ja varit dålig o skriva men så blir de ibland..
Har diskat o plockat lite här hemma..
Ska nu ta o åka ut till pappa o mamma ska ta en löparrunda i skogen innan de blir dags för hockey o kvällsmat..ler..
Imorgon vid lunch åker ja till Fredrik ska bli så mysigt o skönt o vara ledig en hel helg hihi...
Ha de samtal me min chef i dag allt kändes kanon, vilken chef man har, inget som var dåligt på hans lista då blir man glad, o när han säger att man är kanon på de man gör blir man nästa rörd..ler..

Ne men ja ska uppdatera mera i helgen..
Ha de gott!!
Puss puss Johanna

Sötisen..ler..

IDAG..

Kommer Fredrik, Peter o Lina på besök, ska bli så kul =)
Ikväll ska vi ut o käka o ha myskväll, i morgon blir de lite shopping, ikea mm =) haha, även om inte grabbarna vill, eller va säger du Linis? Sen så blir de hockey för oss FBK-MODO efter den blir de nog bara mys mys i soffan me kortspel o lite snacks..ler..
På söndag åker vi till mellerdu för då har grabbarna den sista matchen för detta år =) hoppas på seger som vanligt...Ne nu ska ja ta o packa lite sker här o sen åka till jobbe..

Vi höres!!
Pysspyss♥