migräään...

de har inte släppt än, började få känningar i onsdags o i går blommade det upp rejält har så fruktansvärt ont i huvudet :( trodde inte man kunde ha så ont som ja har..
nu ska ja vila..
vi hörs..
puss♥

migrän...

då var det dags igen, hmm migrän på g, vill bara lägga mig under täcken o soooova.. mår inte alls bra, inge skoj alls...jaja ha de så gott måste sova nu...
puss♥

partaj kort....
Kanon rolig helg....

Kanon rolig helg har de varit, i går blev det partaj den sista innan vi drar till åre i slutet av april, så nu vet alla de ;) touse detta måste hållas oki?!!!
hihi..
Igår så tvättade ja o städade bilen me pappa den blev sååå fin, pappa hade bytt däck oxå, de får man tacka för..ler..
Sen var ja o handlade inför en tacos kväll hos touse o crippe o hans lillebror jocke, men de blev inge me de vi gick på spriten på en gång, o de började värka efter de 2 först hihi, sen var partajet i gång för fullt, sedan gled vi in till stan vid halv 12 då mötte vi upp freddan o linda så gick vi vidare till bmb och där va de röj, sååå jäkla skoj..

Vi kom väl hem efter fyra nån gång efter den nya tiden, sov hos touse..
Idag har vi sovit lagat mat o kollat på hockey tyvärr blev det förlust igen :( jaja ja säger som pappa de är bara o ta nya tag..ler..pappa vet han..

Nu i kväll har ja o touse lagat kycklig o mozzarella pizza mycket god..I morgon börjar vi me soppdieten :) här ska det rasas i vikt, ska bli jätte skönt...

Ne nu ska ja ta en varm dusch kolla lite tv o hoppa i säng..
Blir att cykla till jobbet i morgon, ska bli 10-15grader varmt o sol skööönt, våren är här...

(bilder kommer snart)
Puss puss ♥


skit match...

fy, vilken skitmatch..
Match mellan FBK-LHC
första perioden var grymt bra, sen vet ja inte va de gjorde de gick väl o tog en kopp kaffe för spelade hockey de gjorde de inte...
men pappa säger de är bara o komma igen :)
nu ska ja till pappa o tvätta o städa bilen för däcka hade han redan bytt...

i kväll ska vi laga tacos hemma hos touse o crippe, crippes lillebror jocke är här o hälsar på oxå ska bli skoj, kanske lite spel o nån drink.. hihi

ne nu måste ja åka...

puss ♥

Vårdag i karlstad..

Vilken härlig dag, strålande sol men lite små kyligt, gick upp vid åtta tiden i dag och tog mig en promenad längs älven, var hur skönt som helst, sen gick ja hem och gjorde mig frukost..

Var i väg tilll hsb i dag och skulle lämna in papper inför flytten men saknades underskrifet så vicevärden skulle plinga sen så skulle han fixa de åt mig.. Har nog inte sagt de men ja ska flytta 1 maj till herrhagen tille en större lya och billigare..ler.. ska bli riktigt skönt.. Nu håller ja på att städar lite här hemma för det är en tjej som ska kolla på min lya, hoppas hon vill ha den o att hon kan ta den den 1/4 så kan ja bo hos pappa o mamma o spara några slantar..ler..

Snart kommer mamma då ska ja bjuda henne på en jätte god soppa som ja o toss gjorde i går


sen blir de hemtex för oss vi ska kolla på nya gardiner o små saker till nya lyan..

Men vi hörs!!
Puss ♥