Liseberg mm =)

Lite om helgen som varit..
Fredagen-- kom Lina vid 14-tiden, hämtade ja henne på tågstationen sedan åkte vi ut till bergvik ja hade juh 2 timmar kvar att jobba, så lina fick göra affärerna på centrat själv tills ja slutade tror de gick brahon kom med några påsar så..ler..
Sen när ja slutade tog vi bilen och åkte in till stan vi gick till mitt i city och shoppade lite och vi tog även en sväng in på peakaffären där vi även kom ut me en varsin påse hihi.. Sen ringde vi grabbarna o kikade om vi skulle käka me dom på kvällen men de va hungriga redan då, så då tog ja me Lina till Arena där vi käkade god kyckling me massa gott till..mumsmums...
Efter vi käkat gick vi o köpte lite plockgodis som vi skulle mysa med på kväll o visst vart de godis, massor hihi..
Så sen satt vi i bilen o va på väg hem till Linas lilla by hihi mellerud..ler.. fick ja säga så tjejen??hihi...
När vi kom hem så blev de en dusch o myskväll me Fredrik, Peter o Lina massa godis o tv o så töla vi lite som vanligt...
Lördagen-- gick väl upp vid nio käkade frulle så hade Fredrik samling vid 11-tiden då ja va klar för kaffe hos Lina o de satt bra, pigga o glada som vanligt satt vi där o skvallrade lite innan vi tog bilen till Åmål o kolla på när grabbarna spelade match den slutade 1-1 en mycket rolig match o kika på =) ni ät så bra grabbar..ler..
Sen for vi hem till byn igen där vi inhandlade frukosten vi skulle ha på söndagen då vi skulle till Liseberg, åkte hem till Fredrik och gjorde alla smörgåsar klara.. Sen såg vi att de vart nästan helt klarblå himel då vi kläde av oss o satt i bikini o solade på balkongen de va skönt, o lyssnade på massa bra musik o tölade som vanligt..
Sen kom grabbarna till sist de hade mellenlandat i säffle för lite MCmat, de skulle spela lite tennis me 2 grabbar från fotbollslaget, då ja hängde me Lina på tjej fest hos Marie mycket trevlig, lika goa o trevliga de, vi grillade drack vin o tölade vidare som vanligt hihi.. Sen kom grabbarna o hämtade oss ja förstår inte Lina va de menade med att vi inte va tysta en minut på bilresan hem haha, förstår du??
Söndagen-- Vi vaknade vid nio tiden låg o drog oss lite sen tog vi en varsin snabbdusch på me kläderna o sen till Peter o Lina där de väntade på oss, ja då va  vi på väg till ytterligare en mysig dag, en hel dag på Liseberg hur skoj som helst åkte en massa karuseller spelade på godishjulen o hade jätte jätte mysigt..
Åkte hem vid sju tiden, kom väl hem lagomt till matchen hadlade lite innan, Fredrik fixade Lasangett så han fick några lådor till veckans jobbande dagar, tog en snabbis hem till hans päron o hämtade lite tvätt som va viken o klar, ja vet hur de är hihi... Kikade på fotbollen o efter de somnade vi båda som två stockar..
Har lite feber i dag, men känner mig bättre nu...
Vägde mig i dag oxå ett glatt besked ner 1.8kg totalt 18.6kg nu =) ja är glad..
De andra beskedet ja fick i dag var inte så kul, mina vänner ni vet vad ja menar men vi får hoppas på de bästa :(
Här kommer lite bilder från helgen som varit...
 





De va lite kort från helgen...
Nu ska ja sussa är trött o lite sliten...
Laddar för cykeltur me pappa i  morgon...
natti natti
pööööööss på er♥


Äntligen.....

Äntligen helg, uhh va skönt...
Sitter o käkar lite frukost nu innan ja ska till jobbet o jobba mellan 9-16 men innan ja slutar så ska ja hämta upp Lina på tågstationen  vid 14 som kommer till karlstad o ska shoppa lite, skojsigt men tyvärr får hon gå lite själv tills ja slutar sen så ska ja oxå ta o kika lite, behöver köpa lite smink o så...
Vi ska väl inhandla de som ska lagas till kvällen oxå för då drar vi till grabbarna i mellerud...
Hoppas de blir en lika trevlig, rolig o mysig helg som det varit de andra men de tror ja, vad kan slå fel...
Så här kanske helgen ser ut-----

Lördag- 11 kaffe hos lina innan de bir fotboll, kvällen inte planerad än...
Söndag- Mysfrukost någonstans ;) sen blir de Liseberg hela dagen o på kvällen blir de nog EM-final i fotboll,
vi får väl se om detta stämmer som ja skrivit om, när helgen varit hihih... =)
Ha de gott!!
Ses snart Lina!!
Pyssokjam

Midsommar, mm....

Tog bilen ner till Fredrik på torsdags kvällen efter jobbet, o usch vilket väder, blött..
Jaja väl framme så gick vi en sväng till Lina o Peter där vi skulle planera lite inför midsommar afton, hmm vart väl inte så mycket men lite iallafall, kikade lite på fotbollen innan vi gick ut me sigge en sväng..
Fredag-Midsommar afton
Gick upp vid halv åtta gick ut me sigge en sväng, skönt me lite luft men när ja sen kom hem la ja mig i sängen o sussade lite till, sen så gick vi upp gjorde oss klara för att åka till Linas pappas hus i Köpmannebro helt underbart hus, där festen skulle vara.. Folk kom allt eftersom på dagen men runt sex tiden var de dags för lite färskpotatis, sill o nubbe o Fredrik han fick köttbullar av Lina ja hon tänker på allt den tjejen..ler.. Mycket trevligt var de, men puhh va stark nubben var..ler..
Efter vi käkat så dukade vi av i blåsten och placerade oss inne, då några drog i väg på en lite båttur medans vi andra satt inne o snackade lite, tror ja bekantade mig med dom flesta..ler.. Alla är såå trevlig..
Sen vart de lite lekar o massa vuxendricka mums får vi säga till de...
Kvällen vart mycket lyckad, tack igen Lina o Peter att man fick komma, o Fredrik förstås..=)
Bilder från kvällen..


 Ja de var några...

På lördagen så tog Fredrik, Peter o Lina me mig ut på en lite båt tur o visade mig hur vakert de var fårn sjösidan oxå, o solen tittade fram ojoj, men de är sant...



Sen så for vi hem o vilade o de va sååå skönt o sova vill ja lova, sen gick vi ner på byn oj så kanske man inte säger men ja vi käkade där i allafall o de va rikitgt gott..ler..
På kvällen tog vi oss en promenad till Dennis o Elin där vi spelade crocket o kikade på fotboll, och en sak som är säker ja är verkligen kass på de spelet..ler..


Ja så var en underbart rolig helg slut igen.. men längtar redan till nästa..ler..
Info om de kommer under veckan...

Pysspyss nu blir de duschen...♥


Sigge


Midsommar

Midsommar närmar sig och det ska bli riktigt trevligt o lite nervöst faktiskt....
Jag blev bjuden av F att åka ner till dom o fira o de ska bli sååå kul, längtar, så nu får ja väl träffa resten av alla hans vänner =)
Vi ska fira i Linas pappas hus i köpmannebro de är hur fint som helst där hoppas vädret är med oss oxå, Lina är flickvän till F bästa kompis peter så nu vet ni det oxå hihi..
Var på systemet i dag o in handlade lite vuxen dricka de blev 3 vinare o 6 alkoläsk vet inte vad ja ska ta med än men man kan ju inte ha för lite med sig hihi...
Fick smaka på ett jätte gott vin av Lina i helgen By The River hette de mycket mumsigt, så en flaska blev de, sen en annan helg i mellerud fick ja smaka på ett annat vin o de hette Wienberg blev även en sådan flaska o sen mitt favvo vin Jacob`S creek smasken de alla vita viner så vet ni inte va ni vill ha så prova någon av dom...

Åker tillF på torsdag efter jobbet så de blir o planera vad man ska ha med sig snart, va o tvättade lite hos pappa i dag på dagen som ja ska ha med mig..
Ska fråga martin om ja kan ta en semester dag på söndag så slipper man åka hem så tidigt på söndagen..

Var o köpte en klänning i dag oxå som ja kanske ska ha på midsommar sätter in en bild här så får vi se vad ni tycker..ler..
så sätter ja in på andra klänningar så får vi se vilken ni tyckeer bäst om...

den nya..
den andra...
eller den..
lutar nog åt den nya den är ju lite mer sommrig..ler..
jaja nu blir de en dusch...
hörs..pyss

Tisadg

Ja då var de ett tag sedan man skrev igen  men men de finns annat o göra oxå..
Ja va har hänt sedan sist då, i helgen va ja i mellerud hos F vi hjälpte till o bygga en brygga hemma hos Linas pappa de gick bra, eller ja ssatt mest o titta på ja passade ju sigge medans, men de har kommit långt nu så de går att vara på den på midsommar, duktiga ni är grabbar...
I söndags så jobbade ja mellan 9-17 va så lungt på jobbet men de fanns i allafall lite o göra..
I går va de vägning men ja hoppade de o åkte o hämtade H som ja jobbar me nu ska ha henne tills på Onsdags morgon så i dag ska vi väl ut o få lite sol på oss om de går, sen ska ja tvätta lite hos pappa o mamma..
I eftermiddag ska vi ut o shoppa lite, kolla om ja hittar nått o ha på mig på midsommar så ska vi även shoppa lite åt H de ska bli skoj mamma ska me oxå...
Nu ligger ja o drar mig i soffan o kollar på Hej hej sommar me H, man känner sig som ett barn igen hihiih..ler..

Men snart ska ja hoppa ini duschen..
Ha de gött!
Miss u Touse!!
Pyss♥

Grattis Crippe =)

Grattis Crippe till den nya klubben Skellefteå AIk
önskar dig all lycka, kommer att heja på dig hihi

 haha snygg bild..ler..

glömt o sagt...

glömt o sagt att ja va o vägde mig i måndags o glad blev ja för ja hade gått ner 0.5kg så nu har ja totalt gått ner 16.8kg de ni, nu börjar de hända saker me johanna, hmm dags för en ny garberob me kläder oxå.. nyss käkat frulle så nu blir de o åka o kolla på mq rean innan man börjar jobba =)
ha de gott!!
vi hörese...
pysspyss♥

En helg i Mellerud ;o)

Lägger in lite kort nu ;o)
 Fredriks pappa o mammas båt..läcker va??!!
 En jätte jätte gubbe, stoooor jordgubb :) hihi
Fredrik spelar match :) vann me 3-1

 eller hur är det vackert??
Fredrik ;) tss....