Underbar helg..

I fredags kom ja till Fredrik, blev en snabbfika me goa vänner var ett tag sedan man träffade alla men snart, mycket snart blir de mer ofta..♥


Sen åkte vi till Fredriks föräldrar, hämtade upp dom, åkte till tomten o mätte lite, så sen hem o rita om lite, så nu tror ja vi snart är klara för o lämna över ritningarna :)
Fick god mat som vanligt o lite mys innan vi åkte hem o planerade lördagen me grannarna..
Lördag 09.30 så gick bilen till gbg, checkade in på hotellet o sen ner på stan för o kolla i affärer o shoppa lite =)
Sen blev de lite vila o dusch innan taxin hämtade upp oss som gick till Kajskul8, där det blev en helt underbar o oförglömllig kväll, ja bara ler när ja tänker tillbaka..
De va så kul så man grät av skratt..
Kom hem i går vid 1-tiden då ja o Lina tog oss en lång go promenad i solen..
Efter de vart ja helt slut, kroppen kändes inte alls bra, somnade på soffan hos Lina medans vi inväntade våra grabbar som var o spela hockey, blev en söndags pizza o film innan ja slocknade som en stock, o med nattens mörker så smög sig förkylingen på åhh blää, jaja får hoppas de är min vårförkylning som kommit..

 

Så nu är ja hemma i Karlstad, har sovit en massa, men sen kom papi o mami på besök då de blev en fika o sen så blev de visst lite pekning på vad som skulle packas ner för förvaring hos papi o mami oj, o hela 6 lådor är nu packade o de mesta är fån köket haha så de kommer nog bli en hel del lådor, men snart är de bara saker som ska me till Fredrik, känns skönt att äntligen börjat på riktigt så nu är de bara o köra på...

Är så nöjd me mina inköp ihelgen blev inte så mycket men de ja köpte kostade men skit samma man lever bara en gång..ler..

Med posten kom i dag intedningstidningen ELLE ja fick av Fredriks mamma i julklapp så en kaffe o titt i den o lite snappande på den nya datorn har ja hunnit med i dag..ler..



 De 6 lådorna som är klara för förvaring...

Nu ska ja försöka få i mig lite mat..

Ha en bra  kväll!
Puss puss

Kommentarer
Postat av: katta

Mkt fin dator, de e kul me tekniska prylar hehe!

Å en mkt snygg jacka också =) Låter som en kanonhelg! Hoppas vi ses snart!

Postat av: Johanna

Tack =) ja kul me lite nytt inför flytten.. Mmm måste ses snart.. puss

2010-03-08 @ 19:59:23
URL: http://yoysan.blogg.se/
Postat av: Malin NS

Åh, Gud, visa inte den för Alva... hon har en rosa minidator på sin önskelista... jag tänkte det kunde vänta x antal år... sisådär en 10-15 stycken... :o)

2010-03-08 @ 22:46:03
Postat av: Johanna

Malin- hihi ja ska försöka..ler Kramis :)

2010-03-09 @ 07:23:46
URL: http://yoysan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback