Fredag...

några minuter till iallafall..
Jobbat 9-16 idag men gick 20 min tidigare huvudvärk åhhh..
Pappa o mamma ringde o fråga om ja vill me o shoppa lite o visst ja hhängde på vi åkte till öb o kikade lite vä såå längesen ja va där, men de blev lite duchkräm o sådant som man brukar så me sig hem därifrån, sen så tog vi ikea en liten snabbis oxå blev o handla ljus som man oxå alldit får me sig därifrån hehe.. Sen körde de hem mig o då tog ja men en lång varm dusch de va behövligt kände ja..
Sen så ringde ja sofia o undra va hon skulle göra i kväll o hon skulle bara va hemma så vi bestämde oss för o ha en liten film rysar kväll, hämtade upp henne o så åkte vi o handlade lite ost o kex som är ett måste på våra kvällar tillsammans haha, så hyrde vi film..
Hem o fixade i ordning allt blev att vi kikade på let´s dance oxå men ingen höjdare så vi satte på filmen, o skit assa den va sååå bra, är lite skakis än tror ja..
 den måste ses säger ja bara... åhh de ryser i hela kroppen..
Vi får hoppas vi kan sova i natt iallafall...
Nu är ja hemma igen o är hur pigg som helst, funderar på o sätta på en film, kanske somnar men de är gött de..

Fredrik o åsebro är på ett litet läger eller va man ska kalla de som i gbg, de tränar o i morgon förmiddag är de träningsmatch men tyvärr får juh inte Fredrik o Peter spela, hmm blir lite arg men men ja hoppas de snart löser sig för våra grabbar...
Men i morgon eftermiddag kommer mannen i mitt liv till mig iallafall,♥ vi får väl se vad vi hittar på, hoppas på fint väder så man kanske kan va ute lite i solen o så...

På söndag ska vi i allafall se till o åka lite skridskor i LLA, de ska bli riktigt skoj..
Ne nu blir de lite film här..
O du systeryster se till att lille bäbisen kommer snart, för den blivande mostern LÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅ MYCKET!!!
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback