Bara en..

Tidsfråga när ja skulle bli sjuk, victor har varit sjuk, syster är sjuk o natt kom smällen då ja blev sjuk, blää hatar magsjukan eller kräksjukan kan man kalla de, så vid halv 3 i natt tilldringade ja en tid hos Ulrik...hmm
Nu ligger ja o vilar lite i sängen o känner mig lite bättre i magen men de kan bero på att den är tom, men ja hoppas detta inte blir långvarigt vill till jobbe på onsdag o göra Årsbokslutet så inge mer nu får vi hoppas..

Helgen har ju varit kanon, Fredrik, Alex o Lina kom lördag kväll då vi grundade med en varsin drink innan vi promenerade ner till stan där vi käkade hur god mat som helst på Arena med god dricka..
Sen gick vi ett varv på stan o sen hemåt där vi plockade fram lite snacks gjorde drinkar o satte oss o spela poker..
Söndagen vart de sovmorgon o de var längesen man hade de tillsammans me ♥ men så mys, sen dukade vi fram en riktig brakfrukost så vi tillomed missade o käka lunch hehe.. Vi tog bilen ner på stan o kika lite i affärer innan vi drog ut till bergvik där vi shoppade lite, tog en fika o sen till Ikea där vi strosade runt i ca 2timmar hehe...
Sen åkte vi ut till öa o kika lite på hus o så, sen skrek våra magar så vi åkte in till Napoli o käka en varsin pizza som va mumma, men nu är de slut på onyttigheter ellerhur??!! =)
Ne nu ska ja försöka få i mig lite rinnande föda här, sen blir de o burra ner sig i soffan o kika på nån bra film...

Ha de gott!!
Puss puss
Johanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback