igen..

hatar måndagar verkligen inge kul o skiljas från den man vill vara med mest av allt..
men men så är de jobbveckan är i full gång för oss båda, fredrik åkte till drammen i morse vid 4-tiden, puh va synd ja tyckte om då men de är juh pengar sötis..ler.. kunde inte somna om så ja satte på tv o kikade lite kanske slumrade till lite sen upp vid halv 6, diskade,bäddade sängen gick ut me soporna o fixade lite färd kaffe mycket gott..
Har varit hos pappa o mamma o kollat på hockey o tyvärr förlust igen, hoppas de är bättre när vi ska på dom den 11e, då blir de ja fredrik, fredriks pappa, fredriks systers man med sonen ska bli mycket skoj, i morgon blir de o hämta biljetterna..
Nu på kvällskvisten har ja satt upp lite tomtar kanske tidigt men de skiter ja i ja älskar jul o här ska de i allafall pyntas lite..ler..
Men nu känner ja att mina ögon börjar bli riktigt trötta ska ta en snabb dusch sen blir de o krama kudden..
Shoppa julklappar o sjukhusbesök står på schemat i morgon sen får vi se va de blir, ja just de i morgonbitti ska ja ut o springa, kvittar va de är för väder för ut ska ja =)

pusspuss
nattinatt godingar...
Miss u F♥


Kommentarer
Postat av: carro

Allting bra annars?Haft en bra helg antar ja!:)

Postat av: carro

hihi jodå de blev som sagt en del men gottigt var de!!:) helgen var toppen, hoppas allt är bra o att du oxå hade en kanon helg!! kraam!:)

2008-12-02 @ 19:24:08
URL: http://caboom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback