Gott nytt år!!

Har haft ett fantastiskt 2011, vi har flyttat in i vårat underbara hus, fått reda på att vi skall bli tre i familjen, blivit moster igen, och sen alla vänners lycka med att ha blivit föräldrar, alla underbara tillställningar, kalas mm går inte att nämna allt..
Men nu blickar vi framåt, ser fram emot ett spännande år!!

Gott Nytt År!!

Puss puss


Halvvägs!

Ja nu är jag halvvägs in i graviditeten :) 20 veckor har gått och det återstår förhoppningsvis 20 veckor hihi
Jag mår jätte bra, inte alls lika trött på kvällarna och illamåendet har försvunnit helt, så nu njuter jag bara av att det lilla livet i magen växer och sparkar då och då, livet leker som mest på morgonen vad jag känner nu iallafall, men det blir väl ändring..
Igår jobbade ja 8-20 och jag kan säga att det var underbart med sovmorgon idag, pappa och ja gjorde frukost och tog med oss upp och satte oss framför tv då det var slalom :) mysigt.. Sitter fortfarande här i mysisen men skall väl snart göra mig klar för jobbet i dag blir det ett pass 13-21 men imorgon väntar en sovmorgon igen..

Hoppas ni alla får en bra dag!
Puss puss


Onsdag

Jag tog nog ett riktigt bra beslut att åka till Karlstad i går istället för att gå upp kl.5 och åka till jobbet, idag är det verkligen en monsterdag går 8-20 men nu har jag laddat med mellanmål, lunchlåda och massa frukt så ja tror jag klarar av denna dag :) så när denna dag är slut skall det bli skönt med sovmorgon i morgon torsdag..
Hoppas ni alla haft en underbar jul för det har verkligen vi haft <3 med våra nära och kära..
God fortsättning!
Ha de bäst!
Puss puss


Stolt storebror!!


Julklapp!!

Ja nu på julaftons morgonen så fick ja en liten spark av de lilla livet i magen, kändes helt underbart!!

Nu är det dags för mys frukost med mannen i huset, sen blir det att fixa i ordning allt inför julfirandet i eftermiddag!

God jul på er!!
Puss och kram från oss


Myser i sin nya pyjamas!!

Vincent är så lik sin storebror Victor!!


Moster igen!!

Här är Mosters andra prins!!


Badrummet klart!


Granen står så grön och grann i stugan!


Måndag 19 december

God morgon!!
Ligger i sängen hemma hos pappa och mamma, snart dags att gå upp och få i sig lite frukost, sen packa in allt i bilen och åka hemåt är ledig i tre härliga dagar nu, så i dag ska vi klä granen och göra det julmysigt i huset :)
Tyvärr har alla våra tomtar gått sin väg då de blir att inhandla några stycken hihi..
Hoppas allt är bra med er!
Puss puss


Spark

Igår så tror jag att jag kände en spark i magen för första gången, för det var ett litet bubblande och inte alls som ett vanligt kurrande, kändes underbart blev jätte lycklig och nästan tårögd :)
Igår var det julbord med jobbet jätte god mat och mycket skratt, de var verkligen längesen ja skrattade så mycket :) tack alla underbara arbetskamrater <3
Idag blir det att åka och kolla ut en fin gran att ha hemma i huset :)
Sen blir det jobb 13-20 och ikväll blir det myskväll med pappa o mamma..
Imorgon efter jobbet ska jag möta upp Maria för att inhandla lite mer julklappar och efter det ska vi ha julmys hemma hos henne..
Nu är det dags för frukost, hoppas ni får en bra dag!! Puss


Påväg...

Ja nu är jag, pappa och mamma påväg hem till oss och klockan är 07.15 Puh, är jätte jätte snuvig och halsontet har gått över till hosta men det är ju den tiden nu :)
Idag ska vi få hjälp med att stor städa huset, putsa fönster och Fredrik, pappa och Börje skall greja med räcket på övervåningen och de kommer bli såå fint..
Hoppas ni får en underbar lördag!!
Puss puss


Besked!

Idag var vi på Näl vid 11 då det var dags för ultraljud :) men tyvärr samarbetade inte ja o bäbisen så bra fick inte så bra bilder men de var full fart och allt såg mycket bra ut.. Sen var de dags för det andra ultraljudet för o mäta livmodertappen och det blev ett positivt besked, ingen operation behövs göras då den växt med 0,57cm :) och vi blev överlyckliga, men ska tillbaka om ca 10 veckor..
Sen så fick vi även datumet för födseln då det blev den 23 maj :) och vi har ju släktingar, vänner o vänners barn som fyller nära där och även våran årsdag ;) hihi lite kul får väl knipa lite så den föds på en egen dag..
Fredrik har nu åkt hem och ja har myst ner mig i soffan och kikar på handboll och hockey :)
Imorgon blir de jobb 9-20 och då får vi besök av tomten och några hockeyspelare för mellan 15-20 har vi julklappskväll för våra medlemmar..
Hoppas ni har de bra..

Puss


Måndag!

Ja nu är den långa arbetsveckan slut och måndag är det och jag åker äntligen hem, känner att ja verkligen längtar hem nu till min Fredrik och vårat hus :)
Imorgon blir de ultraljud ;) ska bli så spännande och nu skall även Fredrik få se det lilla livet, håll nu även tummarna för att det INTE behövs någon operation..
Hoppas ni får en härlig start på denna vecka!! Puss på er!


Full fart!

Ja nu är de full fart igen, igår var de långdag på jobbet 9-20 sen hem till Ullis på jobbet där det var inredningsparty med god mat och underbara arbetskamrater :)
Idag blev det lite sovmorgon så skönt, ätit en mycket god frukost med pappa o nu skall jag slå in lite julklappar sen blir de lunch och jobb mellan 13-20 då de blir o sitta på kontoret då jag har månadsredovisning ;)
Imorgon blir de jobb 8-20 Puh personalmöte på morgonen o sen jobb..
Har långhelg oxå 9-18 lördag o söndag men lördag kväll blir det lördags mys hos min Goa vän Li ska äta god mat o sen glögg o pepparkakor :) sen efter jobbet på söndag ska jag till mina vänner Josefin o Johan o deras lilla son Elvin ska titta på deras nya hus o gosa lite med lillgrabben såklart ;)
Så de är full fart faktiskt men de gillar ja..ler
Hoppas ni mår bra!!
Puss på er!