Längtar!

Ja nu längtar vi tills tisdag då de blir ultraljud igen =) o nu ska även Fredrik få se det lilla livet <3
Och håll nu tummarna för att ja slipper operation..
Har i dag shoppat lite julklappar så de blir att slå in dom nån kväll..
Imorgon ska jag äntligen jobba, har saknat mina Goa arbetskamrater :)

Puss på er!!


Åt rätt håll...

Ja nu börjar de gå åt rätt håll, fick behålla kvällsmaten igår, sovit hela natten o nu så har ja även fått behållit frukosten, så nu hoppas vi på att de snart är bra, ni vet ju själva hur slut man är i kroppen efter en magsjuka men de är ju tur ja är ledig helgen så ja kan få tillbaka lite energi..,
Blir nog o titta på nån film sen i detta ruskiga väder.. Fredrik ska vara hos sjukgymnasten på LLA kl.15 o sen kommer han o hämtar hem mig ska bli skönt att komma hem, fast ja måste säga att ja har världens bästa föräldrar som tagit hand om mig när ja varit sjuk nu, älskar er!!

Önskar er en trevlig helg!
Puss puss


Magsjuk

Ja igår tappade ja räkningen hur många ggr ja fick springa till toaletten mådde jag inte alls bra allt jag åt kom upp så de blev vatten o proviva för mig..
Natten var bättre än den innan varit upp 2ggr tänkte försöka få i mig lite frukost nu så får vi se hur denna dagen utvecklas..
Hoppas ni andra mår toppen!!
Kram <3


Hmm..

Igår kväll åkte jag tåg till Karlstad o pappa hämtade upp mig på stationen, men under resan började ja må dåligt men jag satt i tågets riktning trodde ja började bli åksjuk men direkt när vi kom hem till Öa så fick ja springa till toaletten där ja hälsade på ULRIK :( och gjort de tre gånger till då de var bara att sjukanmäla sig sååå j***a tråkigt så nu är ja här på Öa i mitt flickrum, pappa skulle åka och köpa proviva till mig o sen blir de o bädda ner sig i soffan och kolla på några Beckfilmer..
Igår gick vi även brev från Näl så tisdagen den 6/12 då är det besök där igen, och håll nu era tummar på att ja inte behöver operation :)

Längtar till helgen då man får julpyssla lite blir nog även bakningsdag om man frisknat till..

Kram på er!!


Recept!

Här kommer ett recept från en gammal vän, inte gjort det själv men ska nog bli av, hon sa att det var beroendeframkallande =) Du behöver: 50 g smör 1 dl strösocker 1/2 dl farin socker 1/2 dl sirap 1 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 2 msk kakao 200 g pepparkaksdeg 200 g mjölkchoklad Gör såhär: Blanda alla ingredienser UTOM pepparkaksdegen och mjölkchokladen i en kastrull. Koka kolan i 10-15 min och gör ett ”kulprov” - dvs droppa lite smet i kallt vatten och se om du kan forma en kula. Kan du det är kolan klar ! Häll kolasmeten i en form med bakplåtspapper och låt den stelna något. Kalva ut pepparkaksdegen 3-4 mm tjock och lägg den över kolan i formen. Smält sedan mjölkchokladen över vattenbad och bred den över ”kakan”. Låt stå i kylen över natten och skär sedan i 15-20 bitar ! Nu skall ja ta mig lite mellanmål o sen slå in lite julklappar =)

Glad!

Är så glad över att ha världens underbaraste sambo, familj o vänner ni betyder mycket för mig! Blev även väldigt glad över när ja fick veta att de vänner man umgick mycket med förr läser bloggen, det värmer! Som ni kanske vet nu så är ja i V14 o magen börjar puta ut lite overkliget men helt underbart.. Har i dag bokat tid för klippning/färgning hos Pia o sen passade ja även på att boka tid för bryn/frans färgning o plockning av bryn inför jul så man blir lite julfin =) Ska snart ta o göra mig lite lunch o sen blir de jobb för mig 13-20 o ikväll blir det räkor med massa gott tillbehör med Mami o Papi, mys!! Ha de bäst! Puss puss

Jakt!!

Idag efter jobbet så blir de o kika efter något fint att ha på sig, de är Årsfest, dop o julbord på ingång :)
O sen ska pappa hjälpa mig med o städa bilen :)
Men nu skall ja göra i ordning mig för ett 9-16 pass på jobbet..

Ha de bäst!!
Puss puss


Längtar!

Mm längtar sååå mycket till jul, ska bli kul att få julpynta o pussla i ett helt hus, sitter nu i kollar på julinredning o massa annat fint, Fredrik är hos sin chef så de är kanske nu man skall klicka hem något från nätet ;)
Har i dag varit i Karlstad/Hammarö Fredrik har besökt läkaren, sen blev det fika o vila hos Papi i Mami innan vi åkte till Ikea o gjorde av med lite pengar men det var bara bra saker komod/handfat till badrummet nere så snart är de klart..ler
Ska nu gå upp i kika lite på tv o invänta Fredrik då de blir o laga middag/kvällsmat..
Psst köpte två vita hyacinter i dag :)
Puss puss


Fick lägga i backen..

Idag så var de dags för undersökning på Näl, och det såg bra ut idag men skall tillbaka v49 så får vi se vad som händer, men vi får som sagt backa några veckor så på Näl är ja i v13, hos barnmorskan v15+1 :) men idag fick ja även se det lilla livet, händer,fötter o det lilla hjärtat slå de var en underbar känsla..
Nu skall vi göra varma mackor o sen mysa ner oss i soffan ..
Imorgon blir de Karlstad till läkaren för Fredrik i sen blir de nog lite shopping på Ikea innan de blir att åka hemåt igen..
Puss på er!


Fredag!


Idag har ja o pappa tvättat bilen, fixat dop-present till lilla Juni som döps den 19novemer..
Har även ätit en tidig lunch o fixat mellan mål till jobbet i eftermiddag..
Så nu skall ja snart fixa i ordning mig för ett 13-20 pass..
Trevlig fredag!
Puss puss