Men...

Varför kommer bilderna upp flera gånger??!!
Jaja inget ja kan göra nu :(
Puss!!


Tjugo dagar!!

Efter att tagit ut lite semester i april och maj så har jag bara tjugo arbetsdagar kvar så nu är det nedräkning kan man säga :) och det känns så bra!!
Har köpt lite blommor hem nu så nu är det vårfint :)
Ska till BM i dag ta lite prover mm så får vi se vad hon säger om mina tjocka fingrar och fötter, så ska det bli underbart att få höra Virvelvindens hjärtslag :)
Här kommer lite bilder

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/190892/images/2012/pic_195746146.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/190892/images/2012/pic_195746147.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/190892/images/2012/pic_195746148.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/190892/images/2012/pic_195746149.jpg" class="image">


Intensiv dag!!

Man blir trött att ha kalas :)
Stadium firar nu 25 år och i går var dagen så intensiv, verkligen full fart HELA tiden, kö in på 20 personer och sen höll det på ända till stängning så just i dag är ja inte så stark men det är bara att bita i hop och köra på för det är dags för en långdag i dag oxå..
Igår efter jobbet så åkte ja, Jennie, Anne-Li, Li och Jonathan och käkade, en jätte god pasta med oxfilé och massa annat gott :) efter det så blev det myskväll hos Jennie men en jätte god fruktsallad och vi bara satt och pratade en massa och kollade på tv, jätte jätte mysigt...
Ne nu är det dags att åka..
Ha en bra dag!!
Puss puss puss


Två månader!!

Idag är det två månader på datumet att det lilla livet skall titta ut :) men så får vi se om det blir tidigare eller senare än 23Maj, nu längtar vi jätte mycket, ska bli spännande..
Solen lyser och det är klarblå himmel :) underbart väder det tråkigast är ju att man jobbar inne när dessa dagar kommer plus att jag har långhelg, men på lördag ska jag umgås med min vän Jennie då blir det lödagsmys på hög nivå ;)
Efter jobbet på söndag åker jag nig till Maria med familj och då kör vi på söndagsmys..
Hoppas ni får en kanon härlig fredag!!
Puss puss


Härligt vår väder!!

Underbart att vakna när solen lyser in i sovrummet, då känner man på sig att det blir en bra dag!
Igår så vann Färjestad så nu blir det bäst av 7 matcher i semifinalen mot Brynäs :) ska bli så spännande..
Idag torsdag så ska jag snart höra i ordning mig för att gå till banken och sen uträtta lite fler ärenden innan det blir att följa med Syster Marielle till BVC med Vincent där han skall få en spruta, efter det blir det lunch och sen jobb 13-20 :)
Hoppas ni alla mår bra!!

Puss


Vår fint!!

Åkte och köpte lite blommor så nu är det vår fint vid ingången!!


Kan inte sova...

Kan inte sova länge på morgonen längre idag gick ja upp 7.15 åt frukost och satte igång med bullbak så nu har jag 45st nybakade bullar :)
Helena och Laura skulle ha kommit i dag men Helena var tvungen att jobba så nu ser vi fram emot en ny dag då de kan komma..
Så nu får vi se vad som händer idag, funderar på att köpa lite blommor och plantera ute vid ingången, kanske ta en titt på symaskinen jag fick av Fredrik när ja fyllde år, återkommer..

Puss


Smeknamn!

Nu har jag ett smeknamn på det lilla livet i magen - Virvelvinden det är verklig full fart, och det är ju helt underbart ;) ska nu försöka sova, imorgon blir det jobb 8-16!!
Pyss


Trött!

Har kommit in i en period Igen som är att jag är så trött :( skulle vilja sova men jag kan inte, är en person som verkligen inte kan sitta still men är nog så att jag är tvungen att lyssna på min kropp och det lilla livet som växer som bara den i mig..
Igår var vi på Näl med Ajja och Tobbe, då de pratade och visade förlossningen och BB i hörsalen Ägget mycket lärorikt och givande :) så nu har vi lite med kött på benen tror ja..
Imorse blev det en lång promenad med Sigge, han är verkligen helt tokig tror det är löpningstid nu så han drar ju med mig nu hihi, har även varit och handlat och nu håller ja på och tvättar den andra tvätten för i dag, blir att hänga den innan de blir en promenad igen sen in och fixa lunch/matlådor i dag bjuds det på spagetti och köttfärssås :)
Blir sen att packa den lilla väskan och i kväll blir det hockey hos goa vänner!!
Ha de bäst!! Puss


Våran lilla goding!!


Våra lilla goding!!


Melodifestivalen!!

Igår efter jobbet åkte jag hem och duschade och bytte om till mysisar sedan vidare hem till Jennie, och sen åkte jag, jennie, ronja, freja, linn och jonathan och käkade på Norrstrands pizzerian och hade trevligt sen vidare till godisaffären där vi alla laddade med en varsin påse inför kvällens melodifestival sen hem till Jennie där det vare mys hela kvällen lång..
Och i år har vi verkligen gjort rätt Sverige RÄTT låt vann äntligen =) så nu får vi bara hålla tummarna för Looren att det går hela vägen!!
Skall snart ta och åka till jobbet, jobbar i dag till 16 och sen ska jag hem till bästa Maria och hennes familj, de ska fira att jag fyllt år =) sen blir det söndagsmys där och så blir det att jag sover där i natt..
Hoppas ni får en trevlig söndag!!
Puss och kram ❤❤❤


12 timmar!

12 timmars jobb med en bäbis i magen känns sådär men nu är det gjort och inventeringen gick bra..
Ska nu ta mig en lång varm dusch och sen bara mysa upp mig i soffan och bara vara, ska bli skönt med sovmorgon imorgon..
Kommer bli en bra helg först jobb till 4 sen på lördag blir det mys med de bästa tjejarbetskamraterna <3
Och på söndag ska jag mysa med bästa Maria och så blir det övernattning där!!
Ha de bäst!
Puss


Ny i håret!!

Inte så bra bild men ni ser iallafall att det inte är blont längre ;) puss på er och trevlig helg!!