Lägger bakandet...

Lägger bakandet på is i några veckor här på österrådagatan, för nu har ja packat ner alla torrvaror o formar i alla dess slag som ja har här hemma så ska de bakas så åker ja o bakar hos den som vill =) hihi Mamma saglatt att ja fick komma dit o baka..ler...
Helgen som varit, i lördags så var det en heldag i huset då pappa var där o hjälpte oss =) är såå kul nu o greja med allt, kvällen tillbingade vi i soffan halv sovande men mys va de..
Igår söndag så åkte vi mot karlstad där vi fick oss varsnia par nya löpar skor såå snygga, sen så tillbringade vi 4 ½timma på IKEA då vi köpte graderober till tvättstugan och lite saker till toaletten på övervåingen o lite småplock till köket, så kikade vi n lite mer saker som skall köpas =) o vi varit inte oens om något allt gick smärtfritt =) underbart..
Sen for vi vidare ut till öa där vi firade Morsdag o Pappa som fyller år nu på tisdag där vart de grillat o fika =) var så mysigt o vara samlade allihop, Pappa, Mamma, Syster  Marielle ,Jimmy o våran lilla goa Victor som de var fullfart på hela tiden =)
Så vid halv 6 tiden åkte vi hemåt, lastade av allt vi köpt o sen tog vi oss lite söndagsmys i soffan halv sovande som vanligt..
Idag måndag är ja ledig o ingen sovmorgon här inte, Fredrik ringde vid 07.13 o frågade om ja kunde åka o låsa upp huset då rörtjänst skulle komma o röra, o ni som känner mig kan ju inte somna om då ja gått upp =) men de gjorde inget, laddade kaffekokaren så två store koppar hälde ja i mig o en god frukost, sen så kom lilla sigge då vi varit ute på långpromenad..
Nu har ja tagit en paus men snart skall ja ta o börja rensa lite i graderoberna här hemma innan de blir en promenad till me sigge...

Åkerkommer med lite bilder från huset i kväll..

Puss på er alla!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback