Midsommar, mm....

Tog bilen ner till Fredrik på torsdags kvällen efter jobbet, o usch vilket väder, blött..
Jaja väl framme så gick vi en sväng till Lina o Peter där vi skulle planera lite inför midsommar afton, hmm vart väl inte så mycket men lite iallafall, kikade lite på fotbollen innan vi gick ut me sigge en sväng..
Fredag-Midsommar afton
Gick upp vid halv åtta gick ut me sigge en sväng, skönt me lite luft men när ja sen kom hem la ja mig i sängen o sussade lite till, sen så gick vi upp gjorde oss klara för att åka till Linas pappas hus i Köpmannebro helt underbart hus, där festen skulle vara.. Folk kom allt eftersom på dagen men runt sex tiden var de dags för lite färskpotatis, sill o nubbe o Fredrik han fick köttbullar av Lina ja hon tänker på allt den tjejen..ler.. Mycket trevligt var de, men puhh va stark nubben var..ler..
Efter vi käkat så dukade vi av i blåsten och placerade oss inne, då några drog i väg på en lite båttur medans vi andra satt inne o snackade lite, tror ja bekantade mig med dom flesta..ler.. Alla är såå trevlig..
Sen vart de lite lekar o massa vuxendricka mums får vi säga till de...
Kvällen vart mycket lyckad, tack igen Lina o Peter att man fick komma, o Fredrik förstås..=)
Bilder från kvällen..


 Ja de var några...

På lördagen så tog Fredrik, Peter o Lina me mig ut på en lite båt tur o visade mig hur vakert de var fårn sjösidan oxå, o solen tittade fram ojoj, men de är sant...Sen så for vi hem o vilade o de va sååå skönt o sova vill ja lova, sen gick vi ner på byn oj så kanske man inte säger men ja vi käkade där i allafall o de va rikitgt gott..ler..
På kvällen tog vi oss en promenad till Dennis o Elin där vi spelade crocket o kikade på fotboll, och en sak som är säker ja är verkligen kass på de spelet..ler..


Ja så var en underbart rolig helg slut igen.. men längtar redan till nästa..ler..
Info om de kommer under veckan...

Pysspyss nu blir de duschen...♥


Kommentarer
Postat av: lina

haha, vilken härlig bild på dom fyra pojkarna!!

görsköj att du va me!!

Ses snart igen!=)

Pusskram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback